Gardiner



Har haft två uppsättningar tyg som bara har legat i byrålådan men igår äntligen blev det gardiner av dom med lite hjälp av mamma, tack!





Gardin till köket





Gardin till sovrummet





Bilder:Privat



Överraska barnen



Har handlat en jätte fin och prisvärd julklappskalender som min dotter ska få i julklapp, så nästa år varje morgon from första Advent till Julafton har hon ett litet paket att öppna varje morgon, kommer nog bli väldigt uppskattat! Tips som man kan fylla kalender med är, små lappar med saker man ska hitta på, tex fara och bada på badhuset, en pixibok, små figurer, sockar, hårspännen, godis (på Lördag), ja låt fantasin helt enkelt flöda ;)!




Köpte min på Coop för 55:- men finns även på www.sovtex men där kostar den 149:-






                                                               Bild:www.sovtex.se




Blåbärsmuffins a´la America




Detta är verkligen ett av mina favoritrecept när det gäller muffins! Dom blir lite krispiga på ytan men jätte saftiga inuti!

Receptet är beräknat på ca 6-8 stora muffins

2 ½ dl socker
125 g smör
2 ägg
1 dl mjölk
5 dl mjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
½ tsk salt
2 ½ dl djupfrysta blåbär

1. Rör socker och smör så att det blir vitt och fluffigt. Tillsätt äggen ett i taget. Rör i mjölken.

2. Blanda de torra ingredienserna och blanda sedan försiktigt ner smörblandningen. Rulla de frysta blåbären i lite mjöl och vänd ner dem i smeten.

3. Placera stora muffinsformar i en muffinsplåt för stora muffins, då får de fin form.

4. Fördela smeten i formarna. Grädda i 200 grader i ca 20-27 minuter.







Bild:Privat




Barntavlor



Jag har gjort två stycken barntavlor till min dotter och fler har jag tänkt att det ska bli! Tycker det är roligt med  personliga tavlor, som ingen annan har!

Jag har köpt olika pappersark, både enfärgade och mönstrade och klippt och klistrat! Texten har jag gjort på datorn på papperet som jag vill ha, sedan klippt till figurerna.




Doptavla





Denna tavla tänkte jag kommer passa bra då hon blir lite större och kanske får en leksaksspis mm. Då kan den hänga ovanför.






Bilder:Privat




Välkomna



Hej!

Mitt namn är Ida och jag är 25 år! Norrlänning! Är nygift alltså numera fru och har en liten dotter. Mitt syfte med denna blogg är att dela med mig av mina ideér som bara bubblar över! Brinner för inredning, pyssel och bakning!

På återseénde imorgon!






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0